U ispovesti za Telegraf Sloba otkriva da li se oseća krivim za Kijino pogoršano zdravstveno stanje koje je nakon operacije obavljene na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, na svu sreću, sada odlično.

Slobodan Radanović već godinu dana u vrhu je medijske pažnje, a sve je počelo time što je u septembru 2017. godine javno prevario tada zakonitu suprugu Kristinu Kockar, sa rijaliti učesnicom Lunom Đogani.

Nešto više od 12 meseci kasnije Sloba nije ni u braku sa Kijom, ni u vezi sa Lunom, a poslednje što je Đoganijeva iznela kao razlog zašto nisu zajedno jeste to što je Sloba, kako je rekla, nacionalista, i smetalo mu je što je ona Romkinja.

U ispovesti za Telegraf Sloba otkriva da li je to istina, iskreno kaže da li je sa Kijom pričao na temu pomirenja, te da li se oseća krivim za njeno pogoršano zdravstveno stanje koje je nakon operacije obavljene na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, na svu sreću, sada odlično.

 

Međutim, krenuli smo od nove pesme “Kocka” za koju je spot počeo da snima u utorak 6. novembra, a koja će uskoro ugledati svetlost dana.

– Ovo je žanr kojim ja želim da se bavim, da stvorim neki svoj pravac. Pesma je moderna, pevljiva, ali da je malo drugačija od ostalih. Nekako, mogu da je iznesem na pravi način, kako sam ja hteo, da zvuči svetski – počeo je Sloba.

Kako kaže, prezadovoljan je nastupima i putem kojim mu ide karijera, iako je tokom učešća u Zadruzi zbog svega što se izdešavalo strahovao od toga šta ga čeka napolju. Svakako, sa debelim razlogom!

– Kad si unutra i ne znaš šta te čeka… To je bila paranoja. Ja nisam čovek koji se plaši takvih stvari, ja bih se ceo život borio da uspem u nečemu. Da nije to bila muzika, borio bih se za nešto drugo. Nego, to je bila paranoja da ćeš doživeti nešto što nisi želeo, da ćeš morati da se boriš sa stvarima koje nisi predvideo, sa ljudima… To je skup milion problema – objasnio je.

Kako smo naveli, ono što je podiglo prašinu jeste Lunina nedavna izjava da ju je Sloba ostavio jer je “nacionalista”. Radanović je šokiran ovom izjavom i kaže kako Luna tako nije pričala pre ulaska u drugu Zadrugu, a otkriva i da nije želeo da se vidi sa njom pred njen ulazak u Zadrugu 2, ali da je to učinio jer mu je ona rekla da će joj tako lakše pasti ponovni boravak u rijalitiju.

– Ne znam odakle sada ta pljuvačina da sam ja nju ostavio jer je romske nacionalnosti. To su takve besmislice! Bilo šta drugo da je rekla, ali takve gluposti… – počeo je Sloba, nakon čega smo ga pitali za ono što je Luna tom prilikom o njemu konkretno rekla – da je nacionalista.

– Pa kako to sad odjednom?! Mislim da njoj neko tamo ozbiljno puni glavu. Ili neko od učesnika, ili joj je neko pre nego što je ušla napunio glavu. Ja vidim da to nisu njene reči. Ja, pre nego što sam ušao u priču sa njom, znao sam ko je Luna, šta je Luna i odakle je. Ja nisam čovek koji deli ljude po bilo čemu! Ljude delim samo na dobre i loše. Ne delim ih ni po verskoj, ni po nacionalnoj pripadnosti, niti po tome koje su boje kože. To su takve besmislice, pogotovo u 21. veku! – rekao je Sloba.

Priču o spornim tvitovima zbog kojih je okarakterisan kao nacionalista, priču o odnosu sa Kijom, priznanju da mu nedostaje, te odgovor na to da li se oseća krivim za sve što ju je zadesilo – poslušajte u našem videu na početku teksta.

VIDEO: Sloba posetio Kiju u bolnici

i

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY