– Verovatno što za nju nema posla na splavovima u Beogradu njenom, pa možda mi je to zamerila – rekao je Šako

Rat između Sandre Afrike i Šaka Polumente ne jenjava, pa je crnogorski pevač ponovo osuo paljbu po mlađoj koleginici!

Da je brinuo o svojoj karijeri ne bi postao radni pevač na splavu! Afrika brutalno odgovorila Šaku nakon što ju je javno isprozivao

Naime, nakon što je Šako u jednoj izjavi prozvao Afriku, nakon čega mu je ona odgovorila rekavši da je “radni pevač”, Polumenta se ponovo oglasio i žestoko je isprozivao pevačicu.

Kada je crnogorski novinar Božo Dobriša u razgovoru sa Šakom spomenuo Sandru, Polumenta se u sekundi nadovezao pitanjem: “Ko je to?”

– Ko je to? A ko je to? – pitao je smejući se.

Nakon što se Božo našalio komentarom: “Devojka mog druga”, Šako je imao odgovor i na to.

Aaaa, devojka mog druga… Misliš devojka Volkova? Možda bivša! (smeh) – rekao je Šako, a potom je usledio duži odgovor.

– Drugarice moja dobra, ja sam lepo rekao, kad pomeneš ime Šaka Polumente, ustani! Ja nisam neko ko će da se prepucava na TV-u, i da priča o tome… Ja njoj želim sreću, ništa nemam protiv nje. Prozvala me je, nema razloga da me proziva. Ja joj želim sreću, neka ide svojim tokom. Naravno, ja sam jedan brend koji ne može niko da obustavi! – rekao je Šako, a potom se osvrnuo i na Sandrinu izjavu da je on “radni pevač”.

– Pa verovatno što za nju nema posla na splavovima u Beogradu njenom, pa možda mi je to zamerila. Ja radni pevač? Svi su oni radni pevači, oni svi više od mene rade. Ja radim samo jedan splav u Beogradu. I ako ja radim stalno, i ako sam ja radni pevač? To ne razumem. Bogu hvala da radim svaki dan! Ta publika je pečat i ukras mog imena.

.

VIDEO: Mali Ljuba intervjuisao Milicu Todorović, a pitanja su urnebesna

VIDEO: Velika ispovest Aleksandra Milića Milija

(Telegraf/Ekskluzivno)

LEAVE A REPLY