– Nisam znala šta će naći, sve je super, beningno je, čekam samo da zaraste, imam previjanja, da skinem konce i to je to – rekla je pobednica “Zadruge”

 

Kristina Kija Kockar vratila se svakodnevnim obavezama nakon što je operisala dobroćudni tumor na dojci na Institutu za onkologiju i radiologiju. Pobednica “Zadruge” prisustvovala je snimanju nove emisiji “Pinkove zvezdice All stars”, a tokom pauze progovorila je operativnom zahvatu koji je imala.

– Malo me boli, moram da priznam, ali pričala sam sa doktorom i rekao mi je da mi je bolje da budem među ljudima, da mi ništa neće faliti ako sedim ovde, prosto da odvratim misli od cele situacije. Tako da eto, došla sam ovde i baš mi je drago, žao mi je što sam propustila dve emisije ali evo me ponovo – rekla je Kija za emisiju “Premijera”, i dodala:

Sve se promenilo, ogroman teret je pao sa mojih leđa, nisam znala šta će naći, sve je super, beningno je, čekam samo da zaraste, imam previjanja, da skinem konce i to je to – rekla je pobednica “Zadruge”.

Kristinu je posetio i bivši suprug Slobodan Radanović.

– Hvala mu što me je posetio, došao je iznenada, ja sam se probudila i videla njega i menadžera, eto, hvala im što su me posetili – navela je Kija.

VIDEO: Oglasila se Kija nakon operacije

:

VIDEO: Sloba posetio Kiju u bolnici:

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY