– Rekao sam joj to sve, ona se malo naljutila. Provalila je da lažem – pričao je Miki Suzani misleći na Rebeku koju su pokušali da uvuku u svoj plan

Miki Đuričić i Suzana Perović razmenili su nekoliko poljubaca misleći da ih kamera nije snimila, a kada su shvatili da su uhvaćeni počeli su da kuju plan u koji su ubacili i Rebeku Popović.

Miki je pričao da se sa Suzanom namerno poljubio kako bi svoju simpatiju Rebeku pravio ljubomornom.

– Rekao sam joj da smo se ti i ja namerno sprdali, čisto da vidim da li joj značim bilo šta. Tako da znaš. Rekao sam joj to sve, ona se malo naljutila. Provalila je da lažem. Morao sam da priznam da smo sve fejkirali da bih je napravio ljubomornom. Možda će biti malo ljuta na tebe jer si pristala na sve to – rekao je Miki Suzani.

– Zašto na mene, šta sam ja tu?! Nemoj mene da mešate toliko! Nemam ja ništa sa njom! Divno, znaš kad ću da pristanem sa tobom nešto da uradim?! Posle svega ustaneš i kažeš nešto što pričaš ceo život. Nemoj da ti je palo na pamet! Šta je meni sve ovo trebalo?! – rekla je Suzana.

Njih dvoje su komentarisali da među njima postoji dugogodišnje prijateljstvo, a onda je Miki tražio od Suzane da mu vrati kečap koji joj je pre nekoliko sati poklonio, međutim Perovićeva je pobesnela nakon toga pa mu je naredila da odmah napusti hotel.

– Mrš tamo, sram te bilo! Uvlačiš me u igre tvoje, a sad si se setio kečapa! – vikala je Suzana.

Nakon ovoga Suzana se ipak pokajala zbog svojih reči, pa je izašla i prošetala sa Mikijem, nakon čega su ponovo bili na korak od poljupca.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

:

VIDEO: Ovako su se Miki i Suzana smuvali:

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY