Popularni pčelar iz Kupinova spremniji nego ikad je ušao u Zadrugu 2 i planira da zauzme, kako kaže, deveto mesto

Na radost brojnih ljubitelja Zadruge, pčelar iz Kupinova, popularni Miki Đuričić koji je inače i jedan od omiljenih učesnika rijalitija, večeras je ušao u Zadrugu 2 i ravnopravno će se sa ostalim takmičarima boriti za glavnu nagradu!

– Ja sam morao da uđem u Zadrugu 2, jer je moj drug dužan nekom čoveku 15.000 evra, jer mu je spalio čamac. Bilo je to i u novinama…to je moj dobar drug i eto – objasnio je Miki svoj ponovni ulazak u rijaliti.

– Ja sam čovek trenutka. Nikad ne znam šta ću uraditi. Hoću da ostanem, imam cilj, deveto mesto… – našalio se Miki nakon što je rekao kako ne garantuje da opet neće ponoviti beg iz rijalitija, kao što je uradio u Zadruzi 1.

A zatim je progovorio i o trenutnim učesnicima.

– Oni su za mene kisela voda. Volim pozitivce i autsajdere. Evo, od Čolaka sam napravio rijaliti igrača, to je bila njegova želja – rekao je.

– Nadeždu jako poštujem. Mi smo prijatelji. Šta god da kažem neću, to se desilo! Neću više – priznao je Miki na kraju kada mu je upućeno pitanje da li će opet imati nešto sa Biljićevom.

– S Moskvom ću da se družim! Daaaa! – oduševljen je bio Đuričić, pa dodao kako voli ljude koji znaju da se šale, ali i prokomentarisao kako gledaocima treba šou, koji je sasvim sigurno spreman da napravi čim uđe!

Zadrugari su se silno obradovali Mikiju, grlili ga i ljubili, oduševljeni što im se pridružio, ali ovaj put ne samo u ulozi voditelja, već kao takmičara. Nadeždi je pružio ruku i pitao je: “Kako ste, Nadežda?”, a onda se pozdravio i sa ostalima.

I dok je Miljana nasamo pričala sa Nadeždom uz peckanje i sa sumnjom da i dalje oseća nešto prema Mikiju, ona je to poricala.

– Miljana! Ne znaš koga imam napolju. Ne… Ovaj put ne. Ne – govorila je Nadežda.

– Znam te kao svoj džep – rekla joj je Miljana.

– Spavaj gde hoćeš. Dobrodošao – rekla je nadežda Mikiju i otišla napolje, a Miki je ostao sa zadrugarima. Smestio se u krevet kod Rade Vasić, naravno, nakon što je dobio odobrenje od Mike i Gibe.

– Ne znam šta ću s Nadeždom! Ja je stvarno volim kao druga, prošla je ta strast, ali kako ću sad ako mi se svidi neka druga žena?! Ja je pitao sad je l’ može da mi se svidi neka druga, ona kaže ne može! Pa kako ću sad? – poverio se odmah Miki Drvetu mudrosti.

– Ušao sam kod Rade u krevet, tu je dobra situacija da osmotrim šta i kako, pa polako – otkrio je.

Pogledajte Mikijev ulazak u Zadrugu 2:

:

VIDEO: Vladimir Tomović nakon diskvalifikacije iz Zadruge u lajv uključenju na Instagramu

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY