Njeno ime je Sintija Stenli koja je bila veoma nesretna radi toga kako je izgledala. Tu ju je činilo depresivnom danima. Ona je i često znala biti ismijana od strane svojih vršnjaka, a za sve to je bio zaslužan njen nos. Mnogi su je zvali Pinokio jer se ona rodila sa malo dužim špicastim nosem.

Došlo je vrijeme kada više ni sama nije mogla da sluša te ljude, ali je morala da to prihvati. Tako je počela sama da se šali na svoj račun i stalno je govorila da bi operisala svoj nos kada bi dobila neki novac na lutriji. Upravo u to je ona uvjerila svog muža i troje djece.

na je 2008. godine čula za jednu emisiju koja je obezbjeđivala ljudima promjenu izgleda. Tako je odmah pisala tim ljudima kako bi željela da promjeni svoj izgled. Tada je bila veoma oduševljena s time šta je taj tim stručnjaka radio od ljudi jer su svi bili sasvim lijepi kada bi završili.

Njena porodica joj je pružala veliku podršku, pored toga što su znali imati nekoliko nesuglasica s njenim mišljenjem. Njen muž se zove Džo, a on je bio sasvim sretan kada je vido da je njegova žena uzbuđena i sretna zbog toga što će sada dobiti taj izgled kojeg je cijeli život čekala.

Kada je Sintija došla na red u toj emisiji, onda ona nije samo operisala nos nego je i obavila još nekoliko operacija. Popravila je svoje grudi, malo je sredila lice, a onda je i također ugradila umetke u kosu. Kada je ona pogledala sebe u ogledalu nakon transformacije, onda se nije mogla prepoznati, a pogledajte u video kako je izgledala kada je sve bilo gotovo:

:

LEAVE A REPLY