Sebika Akhundova je baka koja ima 111 godina i za toliko godina dobila je 10 djece i čak 72 unučadi a kada vidite kako ona živi nećete moći da vjerujete.

Ona je nedavno ispičala svoju životnu priču i način na koji ona živi. Ona je uspjela da doživi ovoliko godina jer je živjela izuzetno zdravim životom i nikada nije ni pila a ni pušila.

Imala je jako dobrog muža koji je čuvao i pazio i to joj je najbitnije bilo. Imali su dobar život i živjeli su nekim normalnim životom i nekako su uklapali sve sa tim da su imali 10 djece trebalo im je obezbijediti sve što im je potrebno u životu.

Baka Šebika je sada ostala sama jer su se njeni sinovi i kćerke poudavale i oženili. Tako je isto i sa njenim unučadima i praunučadima.

Ali ona i sama tvrdi da im uopšte ne zamjera jer zna da svako od njim ima posla i obaveza pa tako da može biti sama.

Ima 111 godina a i dalje sve sama može da radi. Priprema sebi jelo i čisti sama, kaže da je to održava u životu i da to sve ne radi da samo leži vjerovatno bi do sada davno umrla.

Većinu vremena provodi nešto radeći, sama sebi radi baštu jer voli domaću hranu da jede i pije tako da to ona sve sama sebi radi.

Niko nije mogao da vjeruje kako ona u svemu tome uspijeva jer neki ljudi ne mogu te godine ni da dožive a ona je to uspjela i još sve sama radi.

Izvor:svakidan.info

LEAVE A REPLY